Rozvodnená Topľa v Giraltovciach vyhnala muža na strechu rodinného domu, ...

05.06.2006 Celý región

Giraltovce/Svidník 4. júna (TASR) - Rozvodnená Topľa v okrajovej časti Giraltoviec ohrozovala život tamojšieho obyvateľa. Pred divokou vodou sa preto uchýlil...
Giraltovce/Svidník 4. júna (TASR) - Rozvodnená Topľa v okrajovej časti Giraltoviec ohrozovala život tamojšieho obyvateľa. Pred divokou vodou sa preto uchýlil na strechu rodinného domu.

Muž tvrdil, že valiacou vodou sa nemohol prebrodiť, pretože jej hladina ho presahovala. Na pomoc mužovi vyrazili svidnícki hasiči. Tí však nedisponujú člnom, ktorým by muža preplavili do bezpečia. Počkajú, kým čln dorazí od ich prešovských kolegov do Giraltoviec. TASR o tom informoval zdroj z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru vo Svidníku.

Prešov - Diaľnicu medzi Prešovom a Košicami v podvečer uzavreli v oboch smeroch. \"Z Prešova sa môžu vodiči dostať po diaľnici iba po Lemešany a ďalej musia pokračovať po starej ceste, \" informoval TASR zástupca hovorkyne Krajského riaditeľstva PZ v Prešove Daniel Džobanik.
V smere z Košíc do Prešova uzavreli diaľnicu už popoludní, pretože v úseku pred čerpacou stanicou voda zaplavila pravý i ľavý jazdný pruh.
 

Vyberte región

mark